Vad Husläkaren gör

BlodtrycksmatningAlla som är bosatta i Stockholm har rätt att fritt välja en husläkare som passar dig och dina behov bäst. Det enda som krävs är att du gör ett aktivt val och anger vem du väljer som din husläkare. Detta låser dig inte på något sätt. Du är inte tvingad att besöka just den läkaren och du kan byta när du vill.

Hos oss kan du välja den husläkare som ansvarar för de boende på din gatuadress eller den av våra husläkare du tycker passar dig.

Fördelarna med att ha husläkare hos oss är flera Du kan snabbt beställa tid. Vi har en hög tillgänglighet med öppet för besök utan beställd tid, samma dag, om du kommer innan 11.00 då mottagningen fungerar enligt drop-in-principen.Vi har korta väntetider. Vi har kapacitet och tar oftast emot inom en arbetsdag. Om din egen husläkare har förhinder kan du få tid hos en annan doktor om du så vill. Du slipper krångliga procedurer och resor. Hos oss har du allting samlat, din läkare, distriktssköterska och laboratorium.Vi bedriver barnavårdscentral och hemsjukvård i egen regi.