Husläkare

Lakarundersakning

Husläkare
Kvartersakuten har fyra husläkare, varav samtliga är specialister i allmänmedicin. Alla har arbetat på mottagningen i många år och har kommit att bli familjeläkare åt de boende i området. På mottagningen tjänstgör även 3 ST-läkare under utbildning till specialister i allmänmedicin. ST-läkarna handleds av ordinarie husläkare. Vi erbjuder en välfungerande husläkarmottagning mitt i Stockholm City med kompetent och erfaren personal som arbetat på mottagningen i många år. Vi har en hög tillgänglighet med möjlighet till akuta besök samma dag och vi har korta väntetider till bokade besök. Hos oss har du allting samlat, din läkare, distriktssköterska och laboratorium. Vi bedriver även barnavårdscentral och hemsjukvård.

Välja Husläkare
Alla som är bosatta i Stockholm har rätt att fritt välja en husläkare som passar dig och dina behov bäst.  Det enda som krävs är att du gör ett aktivt val och väljer husläkare.

Val av Husläkare
Använd rätt blankett, för vuxen, för barn under 18 år eller val av barnavårdscentral. Använd en blankett per person. Ring medicinsk sekreterare om du saknar möjlighet att skriva ut eller kom till mottagningen och gör din anmälan på plats.

FÖR NÄRVARANDE HAR VI LISTNINGSSTOPP. Det går att ställa sig på kö.